Gabriela Firea_Primar General

Gabriela Firea a anunțat ferm, miercuri, la finalul reuniunii Biroului Permanent al PSD, că nu se retrage din cursa pentru Primăria Generală, în ciuda presiunilor la care este supusă, și a mesajelor pe care le primește prin diverși „emisari”, menționând că i s-a sugerat să candideze la parlamentare, pentru Senat.

„Eu cu oamenii, ei cu sforăriile. Nu sunt singură! Am cei mai puternici aliați: oamenii de bună credință, care apreciază munca, dăruirea, implicarea, sinceritatea, eficiența. Cei care o viață au făcut aranjamente obscure, vor primi o lecție dură. Toți cei care fac acum combinații, șmecherii, ordinării, ignoră esențialul: oamenii!

PS : celor ce fac scenarii abracadabrante și care se bucură pentru răul de moment, urmărind „cu popcorn” comedia ce ni se înfățișează, le aduc aminte: câinele moare de drum lung și pro….de grija altora”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general nu se teme de jocurile de culise. Firea este convinsă că cetățenii vor vota un om, nu comploturi politice.

„Cei care au tot interesul să mă destabilizeze mai au de așteptat. Voturile se obțin de la oameni, nu prin mașinațiuni politice. Sunt forțe care transmit emisari care îmi spun că ar fi mai bine pentru mine să vin la președinția PSD și să candidez doar la parlamentare și eventual dacă vom câștiga parlamentarele, să devin premier. Nu mă interesează!

Nu sunt un oportunist, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu și nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să îi părăsesc pe bucureșteni în ideea că am prima șansă să devin premier, dacă voi câștiga un mandat de senator din poziția de președinte al PSD”, a mai spus Gabriela Firea.

Citește și: Tudorache acuză: „Consilierii locali ai USR și PNL au ales calea confruntării politice blocând practic activitatea primăriei”

HashtagNews.ro