O nouă medalie de aur pentru înotul românesc, la Campionatele Europene de Natație de la Otopeni

Performanța inotătorilor români a fost apreciată de către deputatul PSD Vlad Popescu Piedone.

Vlad Stancu, David Popovici, Ștefan Cozma și Patrick Dinu, au reușit încă o mare performanță pentru înotul românesc, câștigând medalia de aur la proba de ștafetă la Campionatele Europene de Natație de la Otopeni.

Băieții de aur ai înotului au făcut din nou inimile românilor să bată mai repede, cărora le-au adus o nouă bucurie

Una dintre persoanele care au apreciat performanța înotătorilor a fost deputatul PSD Vlad Popescu Piedone, care l-a felicitat, într-o postare pe Facebook, pe finul lui, Vlad Stancu, unul dintre cei patru fantastici care au reușit să câștige medalia de aur la proba de 4*100 de metri liber de la Campionatul European de Juniori de la Otopeni. Vlad Stanciu este un băiat muncitor și extrem de talentat, care a reușit să ajungă la un nivel înalt de performanță datorită perseverenței și seriozității sale.

„Dumnezeu te-a ales să fii campion!”

” Continuați să faceți IMPOSIBILUL… POSIBIL! Finule, bucuri un naș și o țară întreagă! Știi… când te-am ținut în brațe în fața altarului, m-am rugat la Dumnezeu să îți facă viața o poveste plină cu fericire! Până astăzi, a fost prefața! Acum începe povestea aceea din visul meu, din visurile familiei tale! Dumnezeu te-a ales să fii campion!”, a spus deputatul Vlad Popescu Piedone.

România are din nou modele de urmat pentru tânăra generație, inotătorii români având șansa să poată cuceri lumea și să ridice, prin rezultatele muncii lor, tricolorul României acolo unde îi este locul, pe cel mai înalt catarg.

Echipa masculină a României (David Popovici, Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu) a cucerit medalia de aur la Campionatul European de nataţie juniori de la Otopeni, în proba de ştafetă 4×100 m liber.

David Popovici a înotat în primul tur şi a scos cel mai bun timp al probei, 47 de secunde şi 54 de sutimi. Au urmat alte două schimburi cu Vlad-Ştefan Stancu şi Ştefan Cozma, în care România a întors a doua, după echipa Marii Britanii, iar în ultimul schimb a înotat Patrick-Sebastian Dinu, care a reuşit să readucă echipa tricoloră pe poziţia întâi. România s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 3 minute, 18 secunde şi 93 de sutimi, pe poziţia a doua a venit Marea Britanie (timp 3:19.01), iar pe locul al treilea s-a clasat Italia (cu 3:19.42).

S-a închis cea mai mare fabrică de ciocolată din lume