Cristiano Ronaldo, vânat de cluburile din Arabia Saudită

Campioana Al Hilal i-ar fi oferit 211 milioane de lire sterline pe an

Timpul petrecut de Cristiano Ronaldo la Manchester United ar putea fi aproape de final.

Starul lusitan a primit o ofertă extrem de bună din afara Europei. Este vorba de un salariu remarcabil de 2 milioane de lire sterline pe săptămână, sumă propusă de un club din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo vrea cu disperare să joace fotbal în Liga Campionilor

Portughezul va împlini 38 de ani în februarie și își dorește neapărat să mai joace în Liga Campionilor. Din acest motiv, Ronaldo a refuzat oferta fabuloasă, venită din Arabia Saudită.

Ba mai mult, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur nu ar fi acceptat o propunere și mai consistentă. Campioana Al Hilal i-ar fi oferit 211 milioane de lire sterline pe an, scrie Mirror.

Yasser Al-Misehal, președintele ligii din Arabia Saudită, a declarat că vrea ca un jucător de calibrul lusitanului să evolueze în campionatul condus de el.

Cristiano Ronaldo: un jucător ce reprezintă un model de urmat

„Ne-ar plăcea să vedem un jucător precum Cristiano Ronaldo jucând în liga saudită, ar aduce un feedback pozitiv uriaș și ar fi o veste mare pentru toată lumea. Sunt sigur că toată lumea cunoaște realizările și recordurile lui Cristiano Ronaldo, dar și că este un model de urmat ca jucător”, a declarat Yasser Al-Misehal.

„Mă gândesc: De ce nu?, sunt sigur că ar fi o afacere foarte costisitoare, desigur, dar am observat venituri mai mari pentru cluburile noastre în ultimii doi ani. Am văzut și câțiva jucători mari din Premier League care au venit în liga saudită”, a continuat președintele ligii.

Potrivit zvonurilor, proiectul Arabia Saudită sună din ce în ce mai bine pentru Cristiano Ronaldo.

Motivele care l-ar putea determina să accepte o astfel de ofertă ar fi că „diavolii” s-au calificat doar în grupele Europa League, iar portughezul a fost rezervă în mai multe partide.