Onisim Dorneanu și Avram Gal s-au asociat pentru fondul imobiliar „Bridge-Loan”. Investiții de 350 de milioane de dolari

Un parteneriat de bun augur

Onisim Dorneanu (stânga) și Avram Gal (dreapta) au făcut echipă în scopul lansării primului fond „Bridge-Loan” din România.

Fondul se referă la o investiție inițială de 350 de milioane de dolari, investiție care vizează piața imobiliară.

Onisim Dorneanu: Nick Dorneanu pentru cei de peste ocean

Plecat din România acum 30 de ani, de la vârsta de 12 ani, Nick Dorneanu a construit în SUA un adevărat imperiu.

Afacerile sale includ domenii dintre cele mai sofisticate, de la drone până la construcții. Ba mai mult, este manager al Fairwood Arms Apartments, în Fitchburg, Wisconsin, conform Allpeople.

Notorietatea sa izvorăște și din faptul că este un acționar important al unor hoteluri din rețeaua Trump Hotels, ceea ce l-a propulsat la vârful mediului de business din Statele Unite.

În România, este cunoscut drept omul care trăiește visul american, dar a decis să investească „acasă”.

Poate mai puțin știut despre Onisim Dorneanu este faptul că a fondat, alături de Ethan O’rourke, clubul de mașini „Wisconsin Based Exotics”, unde a găzduit o ședință foto pentru Shotcaller Magazine.

Avram Gal: de la ABC Pompier la fondul Bridge-Loan

Avram Marius Gal este probabil cel mai important politician din Câmpia Turzii.

Vicepreședinte ALDE și om de afaceri, clujeanul mărturisește că s-a născut într-o familie modestă.

„Mi-am luat viața în propriile mâini și în 1997-1998 am plecat în Austria”, spune acesta. Cu sudoarea propriei frunți, a reușit ca în anul 1998 să înființeze firma ABC Pompier, societate care funcționează și azi.

„ABC Pompier este o afacere de familie, care încă ne oferă posibilitatea să trăim decent, în țara noastră”, a elaborat vicepreședintele ALDE.

În calitate de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, a avut un aport important la realizarea Parcului Industrial Câmpia Turzii, îmbunătățirea spitalului municipal, reabilitarea străzilor și a instituțiilor din localitate.

Vicepreședintele ALDE, Avram Gal, este cunoscut și de oficialii SUA, întrucât nu de puține ori a reprezentat România la întâlniri de calibru din domeniul securității.

Ce presupune fondul „Bridge-Loan”

Fondul „Bridge-Loan” este un instrument de finanțare ce va permite antreprenorilor imobiliari executarea rapidă a tranzacțiilor.

Prin intermediul acestui fond, ei vor putea profita de oportunitățile imobiliare pe termen scurt, pentru a asigura finanțarea pe termen lung.

Ca obiective, se dorește construirea unei firme de investiții de succes, precum și utilizarea capitalului pentru a influența (înspre bine) piața.

Scopul primului fond imobiliar „Bridge-Loan”: încurajarea investitorilor

Gândit pentru a asigura relansarea sectorului imobiliar și crearea bazelor creșterii continue, fondul „Bridge-Loan” urmărește, de asemenea, atragerea mai multor investitori din SUA.

Echipa Onisim Dorneanu – Avram Gal va elabora o gamă largă de strategii de risc/randament în cadrul investițiilor durabile și de impact.

Ba mai mult, având fondul „Bridge-Loan” drept bază, vor fi construite proiecte rezidențiale pozitive din punct de vedere energetic și proiecte de clădiri de birouri „zero energie”, demonstrând investitorilor că acest concept este de viitor.