Multimiliardarul Elon Musk a anunțat pe Twitter, că intenționează să cumpere clubul englez de fotbal Manchester United. După ce anunțul său a stârnit reacția a zeci de mii de fani ai echipei de fotbal, miliardarul american a revenit, susținând că totul a fost o glumă. Elon Musk deține companiile Tesla și SpaceX, fiind cunoscut pentru mesajele neobișnuite pe care le postează pe Twitter, potrivit stirileprotv.ro. Ultimul anunț inedit al miliardarului a fost făcut marți pe Twitter, acesta dezvăluind că ar fi interesat de cumpărarea celebrului club englez de fotbal Manchester United. După ce anunțul lui a făcut furori pe rețeaua de socializare, Elon Musk a precizat că a fost doar o glumă.

„Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă”, a răspuns Elon Musk, după ce a fost întrebat de un utilizator dacă chiar vrea să cumpere clubul londonez de fotbal

„De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere”, a fost răspunsul dat de miliardar la propriul său tweet în care afirma: „Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat!”.Manchester United are peste 32 de milioane de urmăritori pe contul său principal de Twitter, postarea lui Elon Musk strângând peste 220.000 de like-uri pe platformă în timp de două ore.

Comentariul lui Elon Musk are loc după ce Manchester United, care a fost campioana Angliei de mai multe ori, înregistrează rezultate extrem de slabe pe teren în sezonul 2022-2023.

Manchester United a fost fondată în 1878 şi a primit numele actual în 1902. Este unul dintre cele mai populare şi de succes cluburi de fotbal din lume. De-a lungul istoriei sale, echipa a câştigat Premier League – campionatul Angliei – de 20 de ori, de trei ori a devenit câştigătoarea Cupei Europei (mai târziu Liga Campionilor). Echipa londoneză ocupă acum ultimul loc în Premier League din Anglia, după ce a pierdut primele două meciuri.

Agricultura viitorului, în viziunea fratelui lui Elon Musk: Containere transformate în ferme