Andreea lui Cabral, singură la mare

Dar doar în poze, spre „nemulțumirea” internauților care au luat-o la rost

Andreea Ibacka s-a bucurat de zilele frumoase de final de toamnă și a tras o fugă până la mare. Nu singură, așa cum apare în pozele de pe social media, ci împreună cu familia sa, formată din Cabral și cei doi copii, dintre care cel mai mic are doar câteva săptămâni.

Atât i-a trebuit Andreei să posteze poze în care apare singură, că internauții au și sărit la „atac” să îi reproșeze că îl neglijează pe nou-născutul cuplului. Se pare că unii oameni nu pot să înțeleagă că a da naștere unui copil nu înseamnă că 24 de ore, șapte zile pe săptămână, mama trebuie să fie legată de nou-născut, iar faptul că în mica vacanță a ales să se pozeze singură nu o face mai puțin o mamă bună decât cele care „se pozează” în mama-model.

Cabral alături de cei doi copii pe care îi are cu Andreea Ibacka (Facebook, Cabral)

 Pe lângă critici, au fost și o serie de comentarii în care internauții nu doar că i-au luat apărarea soției lui Cabral, dar au fost la rândul lor critici cu acei comentatori rămași „ancorați” în alte vremuri.

„Doamne ferește la ce comentarii văd aici de la o simplă poză. Sănătate multă, Andreea, ție și familiei tale și la cât mai multe poze”, „Felicitări, așa trebuie să se destindă toate mamele”, „Frumoasă. Şi sunt sigură că nu-şi neglijază bebele”, „Orice femeie, mamă, trebuie să aibă un moment de respiro, răutăcioaselor….”, „Este femeie și are dreptul să se recreeze puțin, nu-i ușor cu un bebe mic”, sunt doar câteva dintre mesajele „pozitive”.

Acestora li se adăugă un altul, pe care îl putem considera cu ușurință „cireașa de pe tort” și vine chiar din partea lui Cabral, care își susține soția, în stilu-i caracteristic.

„Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!”, a comentat Cabral, într-un mod în care dă „peste nas” celor care par că trăiesc doar pentru a arunca mizerii pe social media, indiferent de subiectul/contextul unei postări.

Citește și: Cristina Cioran și „escapada” de la mare