Cristina Cioran și-a reîntregit familia după o lungă așteptare

Fetița sa, născută prematur, a ajuns acasă

Cristina Cioran se poate declara cea mai fericită mamă a momentului, după ce fiica sa, născută prematur, a ajuns acasă. Cristina a trecut prin clipe grele, și cu tot contextul actual, accesul în secția de neonatologie, unde cea mică a stat în incubator, s-a făcut cu reguli stricte, test Covid negativ și doar o dată pe săptămână, suficient cât să fi la un pas de depresie. Însă toate acestea au trecut, iar micuța Ema a ajuns acasă, în brațele părinților săi.

Cristina a postat pe rețelele de socializare și prima poză cu Ema, fiica sa, care a trecut prin încercările prematurului. Poza a fost însoțiță de un mesaj emoționat: „Forța fie cu tine! Ema, my love!”

Cristina, criticată de internauți

La numai două săptămâni de la naștere, Cristina și-a permis „aroganța” de a pleca la mare, nu în afara țării, ci la Constanța, orașul său natal. A luat această decizie și pentru că accesul la cea mică era restricționat, dar și pentru a se vedea cu mama sa, însă internauții au interpretat-o ca pe o aroganță și lipsă de instinct matern, și au aruncat cu cuvinte grele spre actriță. De parcă nu era suficientă trauma prin care trecea, așa că a ajuns să ceară clemență publică de la aceștia. „Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram, în urmă cu o lună.

O toxiinfecție alimentară a trimis-o la maternitate

Nașterea prematură a fost pusă pe seama unei toxiinfecții alimentare. „Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică (n.r. 18 iulie) am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a mărturisit Cristina Cioran, citată de PlayTech.

Citește și: Cristina Cioran și „escapada” de la mare