Vica Blochina rămâne „pe drumuri”

Apartamentul de lux îi este scos la licitație din cauza datoriilor acumulate la întreținere

Vica Blochina, „blonda lui Piți”, pare că nu are deloc noroc în viață. După ce nu a reușit să pună mâna pe tatăl copilului său, ci doar pe pensia alimentară pe care trebuie să i-o plătescă pentru copilul rezultat din relația extraconjugală, Vica trece prin momente dificile pentru orice om, indiferent de statutul social pe care îl deține.

Concret, apartamentul pe care l-a primit în 2007 de la Pițurcă, unul de lux, îi este scos la licitație pentru datorii acumulate, la întreținere, în valoare de peste 13.400 de lei, relatează WOWBiz.

Vica a fost dată în judecată de asociația de proprietari din complexul imobiliar în care a locuit începând cu 2007, care a obținut deja 3 sentințe civile de executare silită. Un al patrulea proces de același gen este în plină desfășurare în acest moment. Apartamentul Vicăi are trei camere și două balcoane, suprafața utilă fiind de peste 125 mp.

Foto WOWbiz

Suma este ridicol de mică, dacă facem comparație cu valoarea apartamentului, estimată de executor la aproape 200.000 de euro, fără a mai pune la socoteală investițiile, dar și obiectele de lux, cu care se lăuda Vica pe la diverse televiziuni.

„Din 2007 ne-am mutat. Eu iubesc casa, îmi place să stau acasă și îmi place să mă simt bine. Renovarea a ținut vreo 3 luni de zile. Acest tablou este cu Angelina Jolie făcut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile și îmi plac lucrurile valoroase. Acesta este tot al unui pictor român, l-am cumpărat în 2006 cu 1.500 de euro. În câteva luni a ajuns să coste 5.000 de euro. Eu întotdeauna mi-am dorit să am o casă albă, îmi plac culorile deschise și calde. Peretele ăsta l-am construit pentru a-mi face un dressing, pentru că nu aveam niciodată unde să-mi pun lucrurile. Am păstrat candelabrele de cristal, iar vitrina din față am adus-o din Asia. Am adus antichități de peste tot din lume. La mine se mănâncă tot timpul din veselă de cristal sau din porțelan. Eu nu pot să mnânc din farfurii de unică folosință”, spunea Vica Blochina într-un interviu, la un post de televiziune, citată de WOWbiz.

„Obrazul subțire, cu cheltuială se ține”, spunea o vorbă străveche, dar se pare că aparițiile pe sticlă nu au fost suficiente pentru a acoperi cheltuielile unui trai de lux.

Citește și: Vica Blochina, dezvăluiri despre relația cu Victor Pițurcă