Mihai Trăistariu, critic la adresa juraților de la Eurovision 2022

„Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural”, susține cântărețul.

Mihai Trăistariu a reacționat dur după semifinala Eurovision 2022, artistul precizând că prezentatorii au fost „sub orice critică.”

„Numai tâmpenii, nu am văzut așa ceva în viața mea. Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural, ceea ce nu ar trebui să fie permis la o semifinală Eurovision România. În afară de Romcescu și Ozana, care au avut totuși un bun-simț elementar și nu au jignit pe nimeni, ceilalți jurați și-au făcut de cap. Au fost obraznici, răutăcioși ca niciodată! Nu și-au arătat decât partea negativă a caracterului lor”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit Click!.

„ Au dat afară aseară niște piese foarte bune”

De asemenea, cântărețul a mai precizat că juriul de la Eurovision trebuie să fie format din oameni care cunosc fenomenul sau să se renunțe total la el.

„Unii dintre ei nu suportă niște genuri muzicale. Întotdeauna vor fi părți subiective. Nu este ok cu juriul. Poate în alte țări da, dar în România, nu”, a continuat Mihai.

Totodată, acesta continuă atacul la adresa juriului, afirmând că nu au ținut cont de preferințele publicului, ci au fost subiectivi în alegerea pieselor. Mai mult, Trăistariu consideră că au fost date afară niște melodii foarte bune pe criterii ce nu au nicio legătură cu muzica.

„Nu știu pe ce criterii au ales cele zece finaliste, dar au rămas pe lângă vreo trei, patru piese foarte bune. Este păcat pentru că ne-am minimalizat șansele de a prinde finala”, a mai spus Trăistariu.

Totodată, cântărețul a anunțat că o susține pe Dora Gaitanovici, dar e de părere că melodia pe care o cântă nu o avantajează.

„Am avut și artiști faini, dar prea subțiri, se vede că sunt necopți, genul lui Roxen. Fără concerte, fără experiență și asta se cunoaște și atunci nu ar lua voturi, internațional vorbind”, a concluzionat Mihai Trăistariu.

Reamintim că semifinala Eurovision România 2022 s-a încheiat sâmbătă, 12 februarie. Din cele 20 de melodii ajunse în această fază a concursului, cinci au fost alese de public, iar 15 de către juriu. 10 melodii s-au calificat în finala de la Eurovision România 2022, care va avea loc pe 5 martie.

Mihai Trăistariu crede că piesa lui Costi Ioniță pentru Eurovision 2022 va „da lovitura cea mare”. Care e „rețeta” artistului pentru succes