Cleopatra rămâne a lui Stratan, chiar și după nuntă

Căsătoria dintre Cleopatra și Edward, printre cele mai „tocate” nunți mondene. Simplitatea, criticată de internauți

Simplitatea pe care a ales-o Cleopatra Stratan pentru nunta cu Edward a stârnit un val de critici în social media, fapt care arată cât de superficiali sunt unii oameni. Până la urmă, decizia de a avea o nuntă fără fastul cu care s-au obișnuit unii, dar cu „o mână de oameni buni” alături a fost a celor doi tineri, care au intrat, fără voia lor, în „gura lumii”. Cleopatra și Edward au fost criticați nu doar pentru simplitatea ținutelor pe care le-au avut la evenimentul major al vieții lor de cuplu, ci și pentru renunțarea la o serie de ritualuri care nu fac decât să cheltuie timp, bani și energie.

Într-o sesiune de „întrebări și răspunsuri” pe care a făcut-o pe Instagram, Cleopatra a răspuns la o serie de întrebări spinoase.

„De ce nu ți-ai schimbat numele pe Instagram în Sanda Cleopatra?” a fost una dintre acestea, la care artista a răspuns sec: „Pentru că nu mi-am schimbat numele!”, adăugând „că va trebui să mai treacă sute de ani ca cineva să înțeleagă că este ok să îți păstrezi numele de familie.Credeți-mă că fericirea în căsnicie nu depinde de asta.”

Cât privește rochia ei, replica artistei a fost pe măsură. „Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram.  

Cleopatra Stratan pe vremea lui „Ghiță”

Au fost întrebări și în legătură cu absența nașilor, a voalului, dar și cu ochelarii ori cerceii pe care i-a purtat la nuntă. „Am ales cerceii pe care i-am purtat la 3 ani în clipul „Ghiță”! Sunt preferații mei!”, a mai spus Cleopatra lui Stratan.

De altfel, zilele trecut, soțul Cleopatrei a fost cel care a trecut prin „furcile caudine” ale internauților.  Au făcut „starea civilă” pe 14 august, mulți criticându-i că s-au căsătorit „în post”, iar ceremonia religioasă au avut-o weekendul trecut, la Chișinău, într-un cadru intim. Edward a reușit să îi pună la punct pe internauții critici și să arate lumii că nu permite nimănui să îi calce viața în picioare.   

Citește: Edward Sanda, prima ieșire de „bărbat însurat”