Adela Popescu revine la „Vorbește lumea”

Prezentatoarea a avut un concediu de maternitate foarte scurt

Adela Popescu a anunțat că va reveni pe platoul de la „Vorbește lumea” de unde a intrat într-o pauză fortață de „starea” de maternitate, relatează Pagina de Media. Dar supriza nu se oprește aici, Adela urmând să prezinte emisiunea fără Cove, care a decis să părăsească formatul.

„Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni (n.r. 30 august) ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu, citată de Pagina de Media.

Formatul emisiunii a trecut printr-o serie de transformări, în ceea ce privește capitolul „prezentatori”. Dacă inițial s-a pornit cu Răzvan Fodor, în 2015, acesta a fost înlocuit cu Cove, care le-a avut alături pe Nadice, Sore și Vica Blochina, până în ianuarie 2016, când s-a alăturat și Adela. De la acel moment până în prezent a renunțat de trei ori la emisiune, când se pregătea să nască. Cel mai recent a fost înlocuită de Lora, care între timp a părăsit emisiunea pentru a se concentra pe „planuri personale”. De la plecarea Lorei, Cove a prezentat emisiunea cu cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PRO FM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

Cove, degustător de vinuri

Potrivit Paginii de Media, Cove este implicat, ca invitat, într-o altă emisiune de la Pro TV, „Wine Trips România”. În primul sezon al show-ului, sunt prezentate opt crame din România: Crama LacertA, Crama Avincis, Crama Budureasca, Domeniile Tohani, Crama Serve, Crama Oprişor, Crama The Iconic Estate şi Crama Vitis Metamorfosis, iar în fiecare episod va fi prezentată o cramă, cu toate poveștile sale.

Citește și: Lora, deconspirată de Cove la „Vorbește lumea”