Edward Sanda, prima ieșire de „bărbat însurat”

Le-a răspuns criticilor cu privire la nunta sa cu tânăra Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit de curând. Au făcut „starea civilă” pe 14 august, mulți criticându-i că s-au căsătorit „în post”, iar ceremonia religioasă au avut-o weekendul trecut, la Chișinău, într-un cadru intim. Nici de aici nu au scăpat fără critici din partea internauților, însă Edward a reușit să îi pună la punct și să arate lumii că nu permite nimănui să îi calce viața în picioare.    

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

Cum aprecierile curgeau valuri, la fel și criticile. Motiv pentru care le-a făcut acestora și câteva „recomandări”.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidați în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții!
Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1.000.000 de tradiții și obiceiuri că așa se face!

E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #LivingThePresent”, a fost răspunsul dat de artist criticilor primite.

„Doamne ajută, sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor vă dă mult mai multă frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo!”, a scris o admiratoare. „Casa de piatra. O viață plină de bucurii sănătate intelegere să nu va despartă nimic pînă la sfîrșitul vieții. Chiar dacă multi cîrcotesc ca Cleo este mică pt pasul cel mare voi sa demonstrati ca nimeni nu va poate despărți. Va iubesc ca pe copilul meu”, a fost o altă persoană care și-a exprimat admirația pentru tinerii căsătoriți.

Citește și: Cleopatra va deveni „doamna Sanda”. Peste două zile