Cleopatra va deveni „doamna Sanda”. Peste două zile

Tânăra bararabeancă îl lasă pe Ghiță și îi spune „Da”, în mod oficial, lui Edward

Cleopatra Stratan mai are două zile până când va deveni doamna Sanda, iar fetița ce ne încânta în urmă cu mai bine de 15 ani se va transforma într-o amintire. Iar atunci, toți cei care fredonam melodia ce a făcut-o celebră pe fiica lui Pavel Statan, Ghiță, vom realiza cât de repede a trecut timpul.

Într-o postare făcută pe Instagram, Cleopatra a anunțat data fericitului eveniment, în care ea și iubitul Edward Sanda (24 ani) își vor oficializa relația.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.  Iar versurile și mesajul acestei piese sunt parte din relația celor doi artiști.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, preambulul zilei de 14 august (Instagram Edward Sanda)

Pe contul său de Instagram, Edward a anunțat și el „marele moment” cu un mesaj la fel de emoționant precum cel al Cleopatrei. „Am lansat piesa vieții noastre! La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial soț și soție!”, a scris Edward Sanda.

Cleopatra, cerută de soție chiar la majorat

Majoratul, cam pentru toată lumea este o bornă importantă în existența pe acest pământ. Pentru unii vine cu semnificații majore, așa cum s-a întâmplat pentru tânăra artistă, ce a fost cerută de soție chiar în ziua în care împlinea 18 ani. „Nu m-aş fi gândit niciodată că bărbatul vieţii mele şi omul cu care eu o să îmi petrec viaţa până la sfârşit, este acela care am împărţit scena acum şase ani. Asta e incredibil!”, spunea Cleopatra în august 2020, la numai câteva luni de relație.

Citește și: Cleopatra lui „Ghiță” se căsătorește în această vară