Românii au Talent: show incendiar în a doua semifinală

Concurenții celei de-a doua semifinale „Românii au Talent” au depășit așteptările

Dacă prima semifinală a show-ului de senzație Românii au Talent i-a dus în finală pe Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și GIM, a doua, cea de aseară, i-a adus mai aproape de premiul cel mare pe Narcisa Ungureanu, Dean Bowman, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc și Magitot, relatează InfoMusic.ro.

Wild card-ul a adus-o pe Narcisa Ungureanu în finala „Românii au Talent”

Iar dacă într-o primă instanță, Narcisa Ungureanu nu s-a aflat printre cei mai votați concurenți ai serii trecute, ulterior fetița a primit un Wild Card, ceea ce a trimis-o, alături de ceilalți concurenți votați, direct în finală. Astfel, în urma serii trecute, 11 concurenți se vor lupta în finală pentru marele premiu de 120.000 euro, în cel mai iubit și urmărit show de talente de la noi din țară.

Premiul de Originalitate, disputat de Art of Robots, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu

Jurații de la Românii au Talent (Alexandra Dinu, Andra Măruță, Andi Moisescu și Florin Călinescu) au decis ca patru concurenți să se califice pentru revendicarea Premiului de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Astfel, pentru acest premiu vor concura Maria Rădeanu, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev și Art of Robots.

Finaliștii semifinalei doi

Dean Bowman

Remi Martin

Filip Cioc

Magitot

Art of Robots

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe punctul de a se împăca, spre nefericirea lui Bădălău