What’s Up trăiește „k la meteo”, duetul cu Andra

Nori în viața lui după despărțirea de Alice

Unele versuri parcă sunt descrise din viața celor care le cântă sau compun. La fel este și pentru What’s Up, care în aceste zile trăiește „k la meteo”. „Mă uit înapoi la noi doi/inima ta ardea ca la Ecuator/acum zici că e Antarctica/cum poți fi atât de rece pe dinăuntru” i se potrivesc lui Marius Ivancea, pe numele său real, după ce relația dintre el și Alice Badea s-a răcit, la numai trei luni de la momentul anunțului că s-au căsătorit, relatează spynews.

Iar o dovadă că s-au despărțit este aceea că toate pozele împreună, postate pe rețelele de socializare, că nu ești persoană publică și îndrăgostită dacă nu pui ‘nșpe mii de poze, că doar nu iei în calcul și ziua în care trebuie să apeși  pe butonul de Delete.

Violența, bat-o vina

Relația lor, una tumultoasă, cu excese de furie din partea lui, cu încătușare, a mai fost pe punctul de a se rupe, la finalul lui 2019. Dar cine se putea gândi că apar norii în viața lui What’s Up, mai ales când acesta părea atât de convins că Alice va fi mama copiilor săi? Motiv pentru care a și cerut-o în căsătorie, nu în genunchi, așa cum vedem în filmele siropoase. A ținut să marcheze logodna printr-un tatuaj, un fluture pe inelar.

„La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentines Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu’, a spus What’s Up, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, potrivit Viva.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe punctul de a se împăca, spre nefericirea lui Bădălău