Horoscop azi, sâmbătă 29 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral reprezentativ al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Săgetător cu planeta Marte de pe Fecioară. Acest aspect celest ne vorbește de ipostaze ce țin de: duritate, impulsivitate, combativitate, irascibilitate și rea-credință. Pentru a mai ține în frâu expresia astrologică turbulentă a acestei zile, astăzi ar cam fi necesar să ne cultivăm și să ne dezvoltăm unele trăsături și calități ce țin, mai ales, de tărie și de reziliență emoțională și psihică.

BERBEC

Vă puteți prezenta destul de schimbători, dar și cam superficiali, când discutăm de idei și chiar și de principii de viață. Fiți ceva mai grijulii la călătorii mai lungi! Vi se mai pot reliefa și unele probleme ce țin de ipostaza sănătății!

TAUR

Căutați să nu vă îndatorați prea semnificativ sub raport financiar. În cele ce țin de viața romantică, aștrii zilei vă preconizează unele evenimente cam dure!

GEMENI

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă și instabilă per ansamblul zilei. Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri sau alte ipostaze ce țin de parteneriate. Vi se mai pot releva și unele conflicte aspre cu părinții!

RAC

Vi se pot reliefa unele minore dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Vă poate parveni și o veste destul de nefastă! Nu este o zi potrivită pentru învățătură și evaluări.

LEU

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața romantică. Vi se pot ivi și mici probleme în relația cu copiii. Totodată, astrele vă arată și o potențială pierdere sub raport financiar, bănesc!

FECIOARĂ

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Totodată, și dumneavoastră puteți resimți astăzi unele sentimente mai puțin pozitive! Vă puteți arăta și cumva mai aspri și dificili.

BALANȚĂ

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental, intelectual pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice. Totodată, ar fi înțelept să fiți și ceva mai atenți cu sănătatea!

SCORPION

Puteți avea parte de unele mici neajunsuri când vine vorba de bani. Astrele vă mai preconizează și un risc de conflict cu un prieten relativ mai tânăr. Vi se mai pot înfățișa și unele greutăți legate de planurile dumneavoastră de viitor.

SĂGETĂTOR

Astrele vă preconizează o dispoziție mai agitată și cam dificilă per ansamblul acestei zile, fiind necesar să căutați să vă echilibrați starea afectivă! Vi se mai pot reliefa și unele lezări sub raport profesional, social!

CAPRICORN

O femeie cumva mai în etate poate încerca să vă saboteze per ansamblul zilei! Puteți resimți și o stare afectivă mai turbulentă și neașezată. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii la mare depărtare!

VĂRSĂTOR

Fiți ceva mai diplomați în relația cu prietenele, pentru a nu se ajunge la vreun conflict! Totodată, vi se mai relevă și un risc destul de important de incidente ori accidente, așadar vă recomand să optați pentru mai multă atenție și precauție!

PEȘTI

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru întreprinderi majore de ordin social, public! Imaginea dumneavoastră socială poate cunoaște o ușoară deteriorare! Din nefericire, vi se arată și un risc destul de înalt de ceartă în viața maritală!

Horoscop HashtagNews