Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe punctul de a se împăca, spre nefericirea lui Bădălău

Competiție amoroasă sfârșită prost pentru Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi / Foto: preluare EVZ

Cu toate că, la un moment dat, Bianca Drăgușanu s-a plâns că ar fi suferit cumplit în relația cu Alex Bodi, acuzându-l pe „afacerist” că, din când în când, acesta ar fi bătut-o, dragostea pare să fie să fie oară, așadar, potrivit unei știri în exclusivitate Cancan, cei doi n-ar mai avea mult până să se împace.

Alex Bodi s-a întâlnit „întâmplător” cu Bianca Drăgușanu la o terasă de lux din Herăstrău

Nimerind absolut întâmplător la aceeași masă a unei terase de lux din Herăstrău, ambii fiind invitați de finii acestora, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au sorbit din priviri toată seara, semn că iubirea dintre cei doi nu s-a terminat, în ciuda scandalurilor și a controverselor care plutesc în jurul bărbatului, cel bănuit de trafic de persoane, organizare de grup infracțional și privare de libertate.

Pentru Bianca Drăgușanu contează numai dragostea pe care, din câte s-a putut observa, încă o simte intens pentru fostul său partener, în ciuda relației pe care aceasta o are acum cu Gabi Bădălău.

Spre marele ei noroc, sentimentele par să fie reciproce. Altfel nu ne-am putea explica florile pe care Alex Bodi i le-a oferit acesteia și nici dedicațiile „fără număr”, marca Adi Minune.

Crize de gelozie „marca Bădălău”

Cum-necum, Gabi Bălădău pare să fi aflat de mica idilă dintre cei doi, așadar a venit de urgență la locație și a luat-o pe iubita lui de-acolo. Ce-a urmat? Scandal și călcarea florilor primite de la Bodi, în picioare.

Accesul de gelozie al lui Gabi Bădălău nu pare s-o fi impresionat prea mult pe fosta asistentă a lui Dan Capatos, întrucât, potrivit publicației citate anterior, aceasta ar fi repetat întâlnirea cu Alex Bodi în trafic, unde soarta i-ar fi adus din nou împreună. Cei doi s-ar fi oprit, pentru ca ulterior să stea de vorbă minute în șir.

Citește și: Raport DIICOT: Mascații au găsit comoara din casa lui Alex Bodi