Iași. Accident rutier soldat cu moartea a două persoane și rănirea altor trei

Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit

Accident
Accident sursa foto pixabay

Un accident violent s-a produs luni dimineață în Iași. Doi oameni au murit și alți 3 au fost răniți, după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit. Încă o persoană a murit în urma accidentului produs luni dimineaţa în localitatea Ion Neculce, între un microbuz şi un autoturism, aceasta fiind a doua persoană care şi-a pierdut viaţa. Alte trei persoane care au fost rănite în acelaşi accident rutier au fost transportate la spital, pentru asistenţă medicală de specialitate, potrivit hashtagnews.ro.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, a declarat că a decedat şi şoferul microbuzului implicat în accidentul din localitatea Ion Neculce, un bărbat în vârstă de 64 de ani.

„Am primit apelul şi am trimis mai multe echipaje. Două persoane au fost găsite în afara vehiculelor, fiind ejectate în momentul impactului. Una dintre ele a fost descarcerată şi i se acordă asistenţă medicală din partea echipajelor sosite la faţa locului. Este posibil să crească numărul celor implicaţi în accident. Din păcate, echipajul SAJ a fost nevoit să declare decesul bărbatului aflat în stop cardio-respirator, în ciuda eforturilor depuse pentru resuscitarea sa”, a declarat dr Diana Cimpoeşu. 

La UPU de la Spitalul „Sf Spiridon” din Iaşi va ajunge şi şoferul autoturismului implicat în accidentul rutier, un bărbat de 60 de ani, după ce iniţial a refuzat transportul la spital.

Astfel,  în cursul dimineţii de luni, în jurul orei 08.45, a fost primit un apel la Serviciul Naţional de Urgenţă 112, prin care era semnalată producerea unui accident rutier în localitatea Ion Neculce, comuna Războieni. În accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Iniţial, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Ulterior, una din cele patru persoane a murit la spital.

 Reamintim că în cursul dimineţii de luni, în jurul orei 08.45, a fost primit un apel la Serviciul Naţional de Urgenţă 112, prin care era semnalată producerea unui accident rutier în localitatea Ion Neculce, comuna Războieni.

În accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Iniţial, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Ulterior, una din cele patru persoane a murit la spital. Din primele cercetări făcute la faţa locului de poliţiştii din cadrul IPJ Iaşi, niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool. „În această cauză a fost întocmit dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Adina Ciobanu. http://Turist din București, mort în Munții Bucegi