Un tânăr a înjunghiat de mai multe ori un băiat ani în urma un scandal într-un bar

El i-a cauzat leziuni care i-au pus acestuia viaţa în pericol

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 19 ani din Alba a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat unui băiat de 16 ani mai multe lovituri cu un briceag în zona toracelui, potrivit digi24.ro.

El i-a cauzat leziuni care i-au pus acestuia viaţa în primejdie, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

 „Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 10.12.2023, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat în vârstă de 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor (…) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (…). În fapt, s-a reţinut că, la data de 09.12.2023, în jurul orelor 23:50, aflându-se împreună cu alte persoane într-un local din comuna Berghin, judeţul Alba, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei – minor în vârstă de 16 ani – mai multe lovituri cu un briceag în zona toracelui.

El i-a cauzat acesteia leziuni traumatice ale splinei, care i-au pus viaţa în primejdie şi care necesită pentru vindecare 34-40 zile de îngrijiri medicale”, a comunicat Parchetul Alba. Investigaţiile sunt efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos. Turist din București, mort în Munții Bucegi