Arad. Trei adolescenți aflați într-o mașină furată, urmăriți în trafic de polițiști

Ei se aflau într-o maşină care a fost furată din Bacău

Sursa foto: Pixabay

Trei copii de 15 ani din Bacău, între care unul căutat de autorităţi, au fost urmăriţi în trafic de poliţiştii din oraşul Nădlac, a transmis IPJ Arad. Ei se aflau într-o maşină care a fost furată tot din Bacău, potrivit ziare.com.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, minorii au fost observaţi în trafic în timpul unei acţiuni care a avut loc în Nădlac împreună cu poliţiştii de frontieră.

La vederea unui echipaj, un autoturism şi-a schimbat direcţia de deplasare, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar cei trei tineri, la scurt timp, în localitate. „Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din judeţul Bacău, care călătorea însoţit de alţi doi minori, de aceeaşi vârstă, din acelaşi judeţ. Autoturismul figurează sustras din judeţul Bacău, din data de 7 aprilie, iar cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Arad, care a precizat că unul dintre cei trei adolescenţi figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţi. Adolescenţii au fost internaţi într-un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, iar poliţiştii continuă cercetările.

1,6 milioane de sturioni vor fi eliberați în Dunăre