Piedone în acțiune! Penalizează directorii primăriei pentru că nu își îndeplinesc sarcinile și împarte apă într-o zi toridă

„Asta vreau să înțeleagă și directorii din cadrul Primăriei, că trebuie să fim alături de oamenii pe care îi avem în subordine și că trebuie să îi conducem prin propriul exemplu”, a spus primarul Sectorului 5

Captură video

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a aflat din nou, astăzi, pe teren, în sectorul pe care îl administrează. Așa cum ne-a obișnuit, Piedone s-a arătat necruțător față de derapajele directorilor din subordinea sa, cei care administrează, la rândul lor, companiile ce aparțin de Primăria Sectorului 5. „Astăzi, am vrut să le arăt acestor oameni, care sunt baza tuturor schimbărilor ce se produc în prezent, că sunt alături de ei și că cineva se mai gândește și la nevoile lor. Așa că, am ieșit să stau de vorbă cu aceștia și să mă asigur că nu le lipsește nimic din ceea ce le este necesar pe o astfel de vreme”, a declarat Piedone, ulterior, pe pagina sa de Facebook, după ce, în cursul zilei de astăzi, primarul le-a împărțit angajațior din teren, însă și cetățenilor aflați la orele caniculare pe stradă, bidoane cu apă.

Ca în multe alte situații, primarul s-a deplasat prin sector pe scuterul său alb, devenit „brand”.

Cristian Popescu Piedone: „Este ușor să dai dispoziții din confortul oferit de aerul condiționat și deseori uităm de cei care lucrează sub noi, de cei care se expun caniculei și intemperiilor, sub cerul liber, pentru a înfrumuseța și pentru a ridica acest sector”

Primarul Piedone a mai spus că ar vrea ca directorii din cadrul Primăriei să înțeleagă că administrația ar trebui să fie alături de oamenii pe care îi are în subordine și că aceștia trebuie conduși prin propriul exemplu.

Așadar, astăzi, alături de echipa Primăriei, am împărțit apă, atât muncitorilor aflați la lucru cât și oamenilor care au fost nevoiți sa iasă din case, la orele amiezii. Apa este sursa vieții, iar zile ca cea de astăzi, ne readuc aminte cât de valoroasă este această resursă, a cărei importantă o ignorăm în cea mai mare parte a timpului, pentru că o avem la dispoziție din belșug…cel puțin deocamdată.

Cristian Popescu Piedone

În plus, edilul le-a spus, încă odată, directorilor săi că cine nu își va face treaba poate pleca acasă, punctând, de asemenea, pe lucrările prost făcute descoperite în periplul său de astăzi din Sectorul 5 și evidențiindu-le prin exemplul unui trotuar pavat peste copaci care, potrivit acestuia, ar fi fost turnat fără pic de discernământ. „Vreți să zică oamenii ăștia că suntem nebuni?”, le-a spus primarul subalternilor săi, înainte să îi someze pe aceștia să spargă și să construiască din nou. „Nu se face recepția”, a adăugat acesta.

Citește și: Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (social-liberal), cină de lucru cu Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România