Sursa foto: Facebook

Sofia Vicoveanca a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr, motiv pentru care a decis să facă o călătorie în îndepărtata Africă, în Kenya. Mai mult, artista a postat mai multe poze pe pagina sa de Facebook din excursia pe care a făcut-o în țara africană.

Vlad, fiul Sofiei, a încurajat-o să facă pasul cel mare și să călătorească într-un loc unde nu a mai fost până acum.

 „Dragilor, mă aflu după 2 zile de safari…vă îmbrățișez trimițându-vă o gură de aer cald din Kenya! Zi minunată”, a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din vacanță.

Credința în Dumnezeu, secretul unei vieți fericite

Sofia Vicoveanca a spus în repetate rânduri că munca, credința în Dumnezeu și rugăciunea sunt lucrurile care o țin în viață. Mai mult, artista a precizat că în perioada pandemiei nu i-a fost frică de singurătate deoarece mereu își găsea ceva de făcut. Ea a mai precizat că citește multă poezie și când are timp, lucrează la câte un nou material.

De asemenea, artista a vorbit și despre câteva „secrete” cu privire la modul în care se menține mereu în formă. Ea a declarat că nu gătește acasă, în schimb preferă preparatele care se fac repede.

De asemenea, îndrăgita cântăreață de muzică populară a afirmat că nu bea cafea, dar câteodată se răsfață cu „un capuccino cu lapte mult.”

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna,  smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!‘, a spus artista, relatează Libertatea.ro.

Sofia Vicoveanca s-a născut în 1941 într-o localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți. A avut o copilărie foarte grea, tatăl său fiind luat prizonier de sovietici.

A debutat în muzică în zona Bucovinei, devenind cu timpul una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, Sofia și-a alcătuit un repertoriu bogat, reușind ca faima ei să ajungă dincolo de hotare.

Sofia Vicoveancă: „Nu am fost niciodată mireasă”