Laurențiu Duță susține vaccinarea anti-Covid. Artistul a trecut deja prin boală

Solistul trupei 3 Sud Est a mărturisit că s-a vaccinat cu serul AstraZeneca

Laurențiu Duță / Arhiva personală

Solistul trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță, a anunțat că a fost infectat, la rândul lui, cu Covid-19. Din fericire, acesta a dezvoltat o formă un pic mai ușoară a bolii, fiind acum departe de orice pericol.

Cu toate astea, artistul a vorbit despre experiența sa pentru a da un exemplu celorlalți, mai ales atunci când vorbim despre cei care se tem de vaccin și refuză să participe activ la campania de imunizare Covid.

Invitat într-o emisiune, cântărețul a mărturisit că a contactat virusul, însă a manifestat simptome ușoare, comparativ cu cele dezvoltate de colegul său de trupă, Mihai, care a fost internat în spital. Laurențiu Duță a povestit că timp de zece zile a avut parte de o tuse supărătoare.

„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.”,  a declarat Laurențiu Duță, conform Cancan.ro.

Laurențiu Duță susține campania de vaccinare

Acesta a mai spus că susține campania de vaccinare, îndemnându-i pe fani, și nu numai, să se vaccineze. Mai mult, acesta a relatat că s-a vaccinat cu serul AstraZeneca, poate cel mai controversat dintre cele trei administrate pe teritoriul țării noastre, în acest moment.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a mai spus Laurențiu Duță.

Citește și: Nuami Dinescu: „Am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă”