Alexandra Stan și-a recunoscut bisexualitatea

Remarcată pentru ritmurile din Mr. Saxobeat, artista a făcut dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări”

 Cântăreața Alexandra Stan a făcut dezvăluiri inedite în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Într-o lume care condamnă înclinațiile sexuale, altele decât ale lor, considerate ca fiind normale, artista a mărturisit că este bisexuală. 

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Simt că nu pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Mi-a plăcut să experimentez”, a declarat Alexandra Stan la Kanal D.

A rămas prietenă cu foștii iubiți

Alexandra Stan a dezvăluit că a fost iubita lui Dorian Popa, care însă a înșelat-o cu cineva cu bani.  „A fost primul iubit într-adevăr, dar chiar m-a înșelat! A fost prima mea relație de o lună, că atunci, eram în liceu, relațiile erau de două săptămâni, trei săptămâni, o lună, pentru că nu se consumau! Doar ne pupam și mergeam de mână! Dar chiar m-a înșelat, cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani!”, a mai spus artista.

De altfel, aceasta a rămas prietenă atât cu Dorian, cât și cu fostul iubit recent, Bogdan Drăghici.  „Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani. Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat”, a mai precizat Alexandra Stan.

Citește și: Soțul Corneliei Catanga, deranjat de Măruță