Bianca Drăgușanu / foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, Barbie de București, a reacționat extrem de dur la acuzațiile făcute de fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. Cu Bădălău – om de afaceri și fiu de politician, starleta are o relație mai ceva ca un „montagne russe”.

Potrivit Cancan, Claudia Pătrășcanu a numit-o pericol public, iar Bianca a venit cu o replică, în stilul ei caracteristic. „Când te latră o javră ce faci? Te pui în patru labe și latri la ea? #javrăcu4clase” a scris Bianca Drăgușanu, pe o rețeaua de socializare.

Instagram, Bianca Drăgușanu

Citește și: Claudia Pătrășcanu își vinde garderoba de lux

Bianca Drăgușanu, „Penta Oxid de Clei”

Caracterizarea făcută de Claudia nu s-a referit doar la aspectul exterior, cel care se vede, cu destule modificări de-a lungul timpului, dar mai ales la cel mai puțin văzut a Biancăi. Totodată, fosta componentă a trupei Exotic a ținut să precizeze că nu este împotriva operațiilor estetice, dar consideră că acestea nu trebuie făcute prea timpuriu.

„Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă. Cred că și aceste intervenții au rolul lor și dacă vrei să le faci, să le faci după o anumită vârstă, nu de la 18 ani, 20, 25 și 30. Cu cât amânăm mai mult acest lucru, cu atât e mai bine”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Cancan.

De altfel, ca o mamă protectoare, Claudia Pătrășcanu i-a transmis blondei că nu o vrea în preajma copiilor săi, considerând-o un pericol public. „Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei în preajma copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a mai spus artista.

Citește și: Bianca Drăgușanu, „adio, dar rămân cu tine”