Tudor Chirilă dă de pământ cu toată clasa politică

„Ia ziceți Florin Cîţu Klaus Iohannis Marcel Ciolacu Dacian Cioloş Dan Barna Kelemen Hunor Tánczos Barna Ludovic Orban ce faceți voi CONCRET ca să stopați genul ăsta de linșaje?”

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Nu e niciun secret faptul că Tudor Chirilă este unul dintre cei mai vocali artiști din România, atunci când vine vorba despre politică și administrație. Cântărețul a fost prezent la majoritatea protestelor întâmplate atât anii trecuți, cât și în perioada recentă. „Dincolo de impactul emotional sporit (pe Mihai Dragolea îl cunosc personal, a regizat documentarul Regii Pandemiei) sunt furios și mă simt îngrozitor să știu că suntem la mâna unei mafii care nu mai are scrupule și nici frică într-o țară scăpată de sub control”, a scris Chirilă.

Tudor Chirilă: „Ia ziceți Florin Cîţu Klaus Iohannis Marcel Ciolacu Dacian Cioloş Dan Barna Kelemen Hunor Tánczos Barna Ludovic Orban ce faceți voi CONCRET ca să stopați genul ăsta de linșaje?”

Tudor Chirilă are, de asemenea, un set de întrebări inclusiv pentru „Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor”: „ce ați legiferat ca să stopați abuzurile forestiere? Cât o să mai permiteți, prin tăcere și inacțiune, protejarea mafiei pădurilor? Ce faceți CONCRET ca oamenii care luptă să demaște jaful ăsta generalizat să nu riște să moară filmând? Bodnar Daniel te etichetez și pe tine pentru că cunosc curajul și lupta ta cu mafioții ăștia”, a completat artistul, pe pagina sa de Facebook.

Artistul nu s-a abținut și l-a luat în vizor și pe liberalul Lucian Bode, cel cu două ministere: „Ia zi, Lucian Bode. incompetentule și coadă de topor ce ești, că ai două ministere de forță pe mână, dar nu faci decât să execuți ordine, ce te oprește să reformezi ministerul de interne și să îl umpli de oameni care aplică legea? Măcar pe aia strâmbă și șchioapă? Ce?”, a transmis, de asemenea, Tudor Chirilă.

Citește și: Ciolacu vrea legalizarea marijuanei