Deputatul Dan Tănasă nu vrea „Zilele Vaccinării” într-o țară ortodoxă

Tănasă crede că, vrând-nevrând va trebui să ne vaccinăm, întrucât, la un moment dat, am putea fi indirect obligați să o facem

Deputatul PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) Dan Tănasă, proaspăt intrat în Parlamentul României s-a declarat profund împotriva Zilelor Vaccinării, stabilite concomitent cu zilele de Crăciun, adăugând că „în țara asta creștin-ortodoxă” nu ar fi admisibil să se vorbească despre vaccin în zilele în care se sărbătorește nașterea lui Iisus Hristos, considerând asocierea ca fiind una de bătaie de joc.

Dan Tănasă și teoria conspirației: „La început o să ne ia cu frumosul”

„Mie mi se pare demență curată ce trăim acum. Doar niște oameni fără Dumnezeu puteau să vorbească în timpul Crăciuniului, în țara asta creștin-ortodoxă, despre vaccin. Românii sărbătoresc nașterea Domnului, nu sărbătoresc zilele vaccinării. E bătaie de joc. E evident că se va impune o vaccinare prin constrângere socială, vei avea anumite beneficii dacă te vaccinezi. Aveți răbdare câteva luni de zile, o să fiu considerat un paria dacă nu mă vaccineze. La început o să ne ia cu frumosul, dupa care daca nu te vaccinezi, o sa ai de suferit”, a declarat deputatul PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) Dan Tănasă.

Citește și: PAUR: „Ziua V a Vaccinării, încep zilele Apocalipsei”

#News