Alexandra Stan și-a confirmat noul statut

Solista cunoscută pentru hitul „Mr Saxobeat” s-a căsătorit în mare secret, în luna mai

Alexandra Stan a confirmat, recent, ceea ce se zvonea încă de la jumătatea lunii septembrie, separarea de cel cu care s-a căsătorit, în mare secret, în luna mai a acestui an. Din acel moment au urmat o serie de apariții publice, dar și de fotografii în care se putea vedea clar că Alexandra Stan nu mai poartă verigheta, însă artista a subliniat că i se pare absurd să își justifice alegerile. „E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”, a afirmat atunci Alexandra Stan, pentru VIVA!

Poate că asta ar fi trecut cu vederea de internauții curioși, dar ștergerea tuturor pozelor în care apărea alături de Emanuel pare că a fost „picătura” care a dat de înțeles că totul s-a încheiat între cei doi. Iar confirmarea a venit săptămâna trecută, când invitată în emisiunea „Neatza, cu Răzvan și Dani”, Alexandra i-a replicat lui Dani: „Nu mai sunt măritată, n-ai văzut?! Am divorțat. S-au întâmplat multe. Eu sunt pe repede-înainte (fast forward) ca japonezii. Nu mai sunt căsătorită. Sunt divorțată”.

Imaginea „de filme”, în care „ea” îi lasă/aruncă pe masă inelul de logodnă și verigheta, pare departe de Alexandra Stan, care consideră că printr-un astfel de gest și-ar arunca amintirile pe care le-a creat în lunile de căsătorie. Motiv pentru care nu crede că va renunța la bijuteriile primite de la Emanuel. „Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile”, a spus Alexandra, însă întrebată dacă ar fi dispusă să îl vândă, nu a ezitat să spună că „da”, însă fără a-i restitui banii fostului soț. „Păi să dea și el înapoi așteptările pe care le-a creat, visele…”, a concluzionat artista.

Citește și: Alexandra „Mr. Saxobeat” evoluează solo