Bărbat arestat după ce a bătut un tânăr pe stradă

Bărbatul fusese eliberat recent din penitenciar

Arest
Arest Sursa foto Pixabay

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Constanţa, după ce, pe fondul consumului de alcool, a lovit cu pumnul un adolescent de 17 ani, potrivit ziare.com.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis că un bărbat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“La data de 24.09.2023, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla pe strada Principală din satul Culmea, oraş Ovidiu, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul D.C.V., în vârstă de 24 de ani, a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată D.A.L., în vârstă de 17 ani. Aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut la sol, lovindu-se cu capul de o bordură. Victima a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare circa 8-9 zile de îngrijiri medicale. Totodată s-a reţinut că prin fapta comisă, ce a fost văzută de mai multe persoane, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, au anunţat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. bărbatul fusese liberat din penitenciar de opt zile.

“Inculpatul D.C.V. a săvârşit fapta în stare de recidivă postexecutorie, la opt zile după ce a fost liberat la termen dintr-un penitenciar, unde executase o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare, violare de domiciliu, distrugere, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au mai precizat procurorii.

De asemenea, în urmă cu o lună, el fusese trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru săvârşirea a două infracţiuni de evadare, el părăsind locuinţa sa din satul Culmea, deşi era arestat la domiciliu. “În prezent, inculpatul D.C.V. mai este cercetat în calitate de suspect de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru comiterea unei infracţiuni de ultraj, constând în aceea că la data de 11.12.2021 a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea unui agent de poliţie”, au mai precizat procurorii. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Un mecanic de locomotivă din Buzău ar fi consumat droguri