Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers pe autostrada A1, în Arad

El s-ar fi certat cu prietena sa, care era la volan

Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

Incident șocant surprins pe Autostrada A1, un bărbat căzând dintr-o dubă, pe sensul de mers Arad-Nădlac. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul pur și simplu cade dintr-o dubiță aflată în mers și se rostogolește pe banda de urgență, în timp ce mașina se îndepărtează cu viteză și oprește abia după 200 de metri, potrivit digi24.ro.

Este vorba despre un bărbat de 62 de ani din Franța. Cazul este anchetat de polițiști, iar surse din anchetă spun că bărbatul s-ar fi aruncat singur din mașină, pe fondul unui conflict avut cu prietena sa, care era la volan.

Femeia este din Bulgaria și are 38 de ani. Cearta ar fi început din cauza geloziei bărbatului, care a amenințat că se sinucide. De două ori a deschis portiera, cu intenția de a sări, deși mașina mergea cu peste 100 km/h. De fiecare dată, însă, iubita lui a reușit sa îl tragă înapoi. A treia oara când bărbatul a deschis ușa, câinele femeii, aflat pe bancheta din spate, a încercat să sară din mașină. Femeia l-a prins în ultimul moment dar profitând de faptul că prietena lui era ocupată cu patrupedul, francezul în vârstă de 62 de ani a sărit afară din autoturism. Mașina a oprit după 200 de metri, iar femeia a alergat să-i acorde ajutor bărbatului. Alți șoferi care au văzut întâmplarea au sunat la 112. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă. „Pacientul a ajuns la noi cu traumatisme multiple, un traumatism cranian sever, multiple escortații și o fractură de membru superior stâng”, a spus Dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al Spitalului Județean. Bărbat arestat după ce a bătut un tânăr pe stradă