Anamaria Prodan, despre Reghecampf. „Are demnitate”

Becali se bagă între impresara FIFA și antrenorul U Craiova, ce se află în plin divorț

Între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a existat doar o relație personală, fiind căsătoriți de 15 ani și cu un copil împreună, ci și una profesională, antrenorul echipei Universitatea Craiova fiind impresariat de viitoarea sa fostă soție. Un moment numai bun ca alți impresari să intre pe fir și să strice de tot relația dintre cei doi.

„Nu semnează nimeni cu nimic, se bagă lumea în seamnă…mafioții, maimuțoii, toți se baga în seamă, să apară pe spatele lui Reghecampf și al lui Prodan. Reghecampf are demnitate”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro, după ce au apărut primele zvonuri potrivit cărora Reghe ar semna cu Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali.  

Impresarul Giovanni Becali susține că a fost sunat de Laurențiu Reghecampf, care i-a transmis că este gata să semneze cu firma sa de impresariat.

Discutam la telefon cu un avocat cunoscut de-ai mei și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. „Ia, dă-mi-l la telefon”. Cică, nea Ioane… Era Laurențiu Reghecampf! I-am zis cum i-am zis și lui Mutu de multe ori… Lăsați-mă cu nea Ioane, cu de-astea, eu sunt Giovanni și atât… Deci… Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm”. „Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm”, îmi zice. El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el.

a dezvăluit Giovanni Becali, pentru Fanatik

Anamaria Prodan a anunțat, recent, că este dispusă să se implice, profesional, „100 la sută” în cariera lui Reghe, chiar dacă pe plan personal situația celor doi nu este cea mai bună.

„Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru PRO TV, citată de Digisport.

Citește și: Anamaria Prodan: „Concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”