Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a lovit copiii în timpul unei dispute violente

Incidentul a avut loc în timpul unui zbor cu avionul privat, în anul 2016.

 Angelina Jolie îi aduce acuzații incendiare fostului său soţ Brad Pitt. Actrița îl acuză pe celebrul actor că „l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul”, în timpul unui conflict verbal desfășurat într-un avion privat în 2016, potrivit ziare.com. Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt, că i-a molestat pe doi dintre copiii lor în timpul unei discuţii pe care cei doi au avut-o la bordul unui avion privat.

Cele două vedete de la Hollywood s-au despărţit în acel an, procedurile de divorţ fiind îngreunate de lungi bătălii juridice, inclusiv în ceea ce priveşte custodia copiilor lor dar şi vânzarea unui domeniu viticol situat în sudul Franţei.

În documentele prezentate marţi,  Angelina Jolie descrie o altercaţie violentă cu actorul american, purtată în timpul unui zbor din California spre Franţa, care a avut loc în septembrie 2016.

Brad Pitt „l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul” , apoi  „a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o” înainte de a o „împinge de peretele toaletei”, unde începuse cearta, se arată în documentele prezentate marți.

În timpul disputei, Brad Pitt i-a reproşat soţiei sale că este „prea obedientă” cu odraslele lor, apoi a „turnat bere” pe fosta sa soţie şi „bere şi vin roşu pe copii”

Potrivit documentelor,  „unul dintre copii i-a luat apărarea verbală” mamei sale. Brad Pitt „s-a năpustit apoi asupra propriului copil”,, iar actriţa „l-a apucat din spate pentru a-l opri”. „Copiii au stat în cale”, se mai relatează în document, după care actorul „l-a strangulat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă”. Unii „i-au cerut să se oprească”, alţii „au plâns”. După producerea agresiunii,  ancheta autorităţilor federale nu a condus la nicio urmărire penală. Angelina Jolie a cerut divorţul la câteva zile după incidentul produs în avionul particular.  Altercaţia a avut impact asupra vânzarii vinăriei, cei doi soți luptăndu-se pentru locația unde s-au căsătorit.

În luna iunie, actorul și-a acuzat fosta soție că a avut „intenții răuvoitoare” împotriva lui atunci când și-a vândut acțiunile sale la domeniul viticol lui Yuri Shefler. Avocații săi au invocat presupusele legături dintre magnatul rus și anturajul președintelui Vladimir Putin ca fiind dăunătoare pentru imaginea sa. Miliardarul a fost mult timp un critic al regimului lui Vladimir Putin și în 2002 a avut o bătălie juridică cu statul rus.

Depeche Mode va concerta anul viitor pe Arena Națională din București