captură video

Platforma educațională interactivă hubproedus.ro, lansată de Primăria Capitalei, se bucură de un real succes, fiind accesată de peste 2 milioane de ori, în decurs de o lună și jumătate de la lansare. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Mai mult, la cererea a sute de elevi și părinți din alte orașe, s-a hotărât extinderea platformei la nivel național, a mai precizat edilul.

Platforma hubproedus.ro, un real succes

„Cursuri on-line. Școala de acasă. Simplu. Interactiv. Educație prin joc. 100 de mii de elevi din București. În curând, pentru elevii din toată țara. Mă aflu la sediul Proedus, unde, după o lună și jumătate de la lansare, platforma educațională interactivă hubproedus.ro, lansată de Primăria Capitalei, a înregistrat peste 2 milioane de accesări! La cererea a sute de elevi și părinți din alte orașe, s-a hotărât extinderea platformei la nivel național.

Copiii au fost foarte afectați în această perioadă de criză pentru că nu au mai putut merge la școală sau în parcuri, împreună cu prietenii. Tot programul celor mici s-a dat peste cap, iar ei au fost nevoiți să se adapteze peste noapte, la fel ca adulții, la o situație greu de înțeles.

Cum îmbunătățește Proedus în fiecare zi platforma de e-learning, vă spun acum, împreună cu colegii mei, care sunt foarte bucuroși că elevii le apreciază munca”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

#NEWS