În urma acuzațiilor lui Clotilde Armand la adresa primarului Sectorului 1 Daniel Tudorache, acesta a reacționat cu un punct de vedere, subliniind faptul că Poliția Locală nu are cum să o urmărească pe aceasta, singurul scop al acesteia fiind crearea unui nou conflict cu Tudorache, principalul adversar pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Tudorache: „Ar putea să fie urmarită doar de SRI”

„E fake news, e campanie electorala. Daca s-ar fi intamplat in 2017… in ce an suntem acum? Daca era o fapta penala putea sa faca plangerea intr-un timp scurt. Dar sa spui dupa 3 ani jumatate ca a fost urmarita? Interesul ei este sa creeze o presiune ca este urmarita.

Ar putea sa fie urmarita doar de SRI, pentru ca ar fi agent strain. Nu poate sa o urmareasca Politia Locala. Institutiile statului poate sa actioneze. Cine sa o urmareasca pe ea in 2017, pierduse alegerile. Nu stie decat sa faca plangeri penale. Bine ca nu-si aduce aminte ca acum 100 de ani s-a intamplat ceva in Sectorul 1.

Singurii abilitati sa o urmareasca este doar SRI si sunt convins ca o fac. Toata lumea considera ca este agent strain. Nu am probe, am zis toata lumea, este un zvon”, a afirmat Daniel Tudorache într-o emisiune tv.

Mesajul primarului Daniel Tudorache vine în urma unui alt mesaj, de data aceasta postat de principala sa contracandidată, Clotilde Armand: „Am depus la DNA plângere împotriva primarului Sectoului 1 și împotriva șefilor poliției locale pentru că am fost urmărită și filată de Poliția Locală la protestele din 2017. Aceste practici deprinse de la Securitatea comunistă nu trebuie tolerate. Am încredere în Justiția română. La 30 de ani de când eroii Revoluției Române au murit strigând ”Libertate!” nu este acceptabil așa ceva.”, spunea Clotilde Armand, în cursul zilei de astăzi.

Citește și: Tudorache: „Bilanțul programului Grădinița de Vacanță este unul perfect”

#News