Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei

Edilul Sectorului 1, Dan Tudorache face bilanțul programului „Grădinița de Vacanță” și, din câte se poate observa, dă pe plus. Potrivit spuselor primarului Tudorache, programul ce a găzduit 825 de copii care, de-a lungul verii, s-au înscris la Grădinița de Vacanță, nu a înregistrat niciun caz de infectare cu Covid-19, nici între copii, însă nici între membrii personalului din unitățile nr. 46, 116, 206, 222, 251 și Grădinița Steaua.

Grădinița de Vacanță s-a derulat între 1 iulie și 30 august 2020, în peste 10 unități de învățământ, proiectul educațional fiind, în prealabil, aprobat de Consiliul Sectorului 1 al Capitalei.

Tudorache: „Totul a fost bine!”

„Totul a fost bine! Bilanțul programului “Grădinița de Vacanță”, care s-a încheiat astăzi, este unul perfect și ne dă un semnal pozitiv în ceea ce privește începerea noului an școlar. În cele două luni de program, nu s-a înregistrat niciun caz de covid-19! Nici în rândul micuților, nici în cel al personalului. 825 de copii au fost înscriși la “Grădinița de Vacanță”, în cele 12 sedii ale unităților participante: grădinițele nr. 46, 116, 206, 222, 251 și Grădinița Steaua. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de cei mici pentru dăruirea și responsabilitatea de care au dat dovadă”, a anunțat pe Facebook primarul Dan Tudorache.

Citește și: Școala „Heliade Rădulescu” din S1, gata să-și primească copiii în condiții „adaptate” momentului

#News