Marcel Ciolacu

Dacă până acum aveam parte de un Marcel Ciolacu calm și calculat în declarații, iată că eșecul moțiunii de cenzură pare să fi scos la iveală partea războinică a acestuia. Mai nou, aflând de recordul negativ al pandemiei de coronavirus, înregistrat în cursul zilei de astăzi, liderul PSD acuză Guvernul Orban de nepăsare și de afaceri ilicite care, ulterior, ar fi dus la înrăutățirea situației medicale de la noi din țară.

„Un nou RECORD negativ – 60 de morți de COVID-19!

Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!!

Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL!

Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor!

Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții!”, a precizat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, la momentul respectiv, PSD a fost unul dintre partidele opozante legii izolării și carantinării, lipsa acestei legi crescât vertiginos numărul de infectări ale acelei perioade.

Citește și: Dîncu dă cu dreptu-n stângu’: moțiunea, o înfrângere pentru PNL?

#News