Avem un milion de motive să ne dorim o vacanță, iar operatorul irlandez Ryanair vine cu un milion de bilete. Este vorba de o promoție interesantă și la îndemâna oricui. De asemenea, este vorba de posibilitatea de a alege o destinație din cele 240. Adică, Ryanair te ajută să călătorești cam oriunde, iar bugetul tău nu va avea de suferit.

Biletele vor putea fi cumpărate la prețul de 5 euro, începând din 1 septembrie.

Cu toate acestea, există și o condiție: timpul. Promoția durează doar 48 de ore, respectiv până pe 2 septembrie, la miezul nopții. De asemenea, perioada de călătorie trebuie să fie în lunile septembrie și octombrie.

Rezervările se fac pe site-ul companiei Ryanair.com sau prin aplicația de mobil.

”Pentru 48 de ore, lansăm o mega-promoție, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva bilete la prețul de 5 euro pentru cele 240 de destinații ale noastre, destinații de top pentru vacanțe din Europa, Afica de Nord sau Orientul Mijlociu. Pentru a putea beneficia de această ofertă, cei interesați trebuie să intre pe site-ul Ryanair pentru a-și rezerva biletele până la 2 septembrie, înainte de miezul nopții, pentru călătorii în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, reprezentant Ryanair.

Coronavirusul a reușit să aducă un impact negativ în absolut orice domeniu, dar trebuie să recunoaștem că turismul a fost deosebit de afectat. S-au înregistrat pierderi uriașe, iar Ryanair a blocat toate avioanele la sol pentru câteva luni. În perioada aprilie – iunie 2020 operatorul aerian irlandez a avut pierderi după taxe de 185 milioane de euro (216,54 milioane de dolari), primele pierderi înregistrate vreodată în trimestru.

Numărul pasagerilor a scăzut cu aproximativ 99% în trimestrul doi, care a fost „cel mai dificil din istoria de 35 de ani a Ryanair”, se arată într-un comunicat al companiei. Veniturile au înregistrat un declin de 95%, la 125 milioane de euro, în timp ce costurile au scăzut cu 85%, a informat Ryanair.

Sunt cifre, sunt bani și sunt oameni. Vorbim de confortul mental cu aceeași nesiguranță cu care vorbim despre sănătate. Iar dacă sănătatea nu poate fi întotdeuna cumpărată cu bani, 5 euro îți pot ajuta psihicul. Și optimismul.

Citește și: Când renaște turismul? Emirates Airline și finalul pandemiei

#News