Potrivit fostului primar al Sectorului 2 Neculai Onțanu, cu toate că anumite zvonuri relatează faptul că acestuia i-ar fi fost refuzată candidatură din partea PSD, lucrurile ar sta diferit. Într-un mesaj postat pe contul său de socializare, Onțanu susține că, în realitate, ar fi primit, la un moment dat, o ofertă din partea social democraților de a candida pentru Primăria Sectorului 2, ofertă pe care a refuzat-o „considerând-o nesimțită”. Mai mult decât atât, conducerea PSD i-ar fi cerut acestuia să se înscrie în partid și să renunțe, astfel, la propriul partid, ADER.

„In platoul Antena 3, un invitat, un candidat de dreapta-stânga de la Primăria Sectorului 2 spunea că PSD a renunțat la candidatura lui Neculai Onțanu. Pentru adevărul situatiei, vă spun realitatea. Marcel Ciolacu, Președintele PSD și Paul Stănescu, Secretarul General al PSD, m-au rugat să candidez din partea PSD, să mă înscriu în PSD, iar ADER, partidul meu să nu mai depună candidați la funcțiile de primari și consilieri de sectoare și la Primăria Capitalei și la Consiliul General. Am refuzat oferta PSD.”, a spus Onțanu.

Citește și: Onțanu, susținut de PPU-SL și ADER: „Omul potrivit, la locul potrivit!”

Onțanu: „Struțo cămila PNL, devenită PSD”

În opinia lui Neculai Onțanu, PSD beneficiază de o conducere „neserioasă” ce nu ar pune pe primul plan interesele țării, ci mai de grabă pe cele personale.

„Am dat cu flit ofertei PSD, considerând-o ca nesimțită. Struțo cămila PNL, devenită PSD, cel care cu o zi înainte cataloga drept Ciuma Rosie PSD-ul, a devenit astfel candidatul PSD la Primăria Sectorului 2. PSD-ul, de fapt vârfurile PSD, prin afacerile pe care le fac cu candidaturile locale va fi puternic depunctat de populație. Este un partid cu o conducere neserioasă, care nu are nicio legătură cu intereselor românilor, ci doar cu interesele lor strict personale.La nevoie vă voi relata și alte amânunte din discuțiile pe care le-am avut cu liderii PSD, dar și cu alți lideri. Dar deocamdată mă opresc aici. Voi continua la nevoie. Și nu le va face cinste.”, a mai declarat Neculai Onțanu pe Facebook.

Neculai Onțanu candidează la primăria Sectorului 2 din partea ADER. Deopotrivă, acesta este susținut și de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Onțanu a mai ocupat funcția de primar al Sectorului 2 între 2000-2016.

Citește și: Marcel Ciolacu este OFICIAL președintele PSD

#News