Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu vrea iar moțiune de cenzură împotriva guvernului lui Ludovic Orban. Nu singur, ci împreună cu ceilalți doi membri ai trio-ului său, Victor Ponta și Marcel Ciolacu. Dacă nu acum, odată cu încheierea stării de urgență, la toamnă sigur!

„Avem în vedere o moţiune de cenzură. Am spus-o şi eu şi liderii PSD, Marcel Ciolacu, şi Pro România, Victor Ponta. Acesta este motivul pentru care încep audierile în Parlament. (…) Avem moţiunile simple pe Finanţe şi Agricultură şi avem şi alte instrumente prin care exercităm controlul parlamentar al Guvernului. Sigur că vom discuta despre oportunitatea depunerii moţiunii de cenzură. Aceasta poate fi după 15 mai sau la începutul toamnei”, a declara Călin Popescu Tăriceanu, la DC News.

Tăriceanu vrea să fie informat, Orban vrea să fie lăsat în pace

Astfel, supărat din cauza faptului că Ludovic Orban nu prea catadicește să prezinte ce măsuri are de gând să ia, acționând de capul lui, Tăriceanu a decis că nu-i rost să mai suporte o astfel de atitudine.

„Sigur, se poate rezolva şi altfel, ne putem adresa şi Curţii Constituţionale, care nu va avea niciun fel de reţinere să dea dreptate Parlamentului în cazul unui astfel de conflict interinstituţional”, a completat Tăriceanu.

Citește și: Ion Cristoiu, despre relaxarea restricțiilor și FAKE NEWS-uri

#News