Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a pornit „în forță” în acest mandat și vrea să elibereze trotuarele de construcțiile amplasate fără autorizații.

În acest sens, Piedone a cerut o situație actualizată cu privind acest gen de construcții, amplasate pe domeniul public, urmând ca cele neconforme  să fie desființate, iar miercuri dimineață a fost realizată prima „eliberare”, pe Calea 13 Septembrie nr. 221-225.

Citește și: Piedone rezolvă o petiție trimisă lui Florea: „Nimeni nu i-a băgat în seamă”

„Polițiștii locali din cadrul Direcției Inspecție și Control General, din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5, Serviciul Disciplină în Construcții, au întocmit documentația necesară privind desființarea construcției metalice pe cale administrativă conform prevederilor OUG 57/2019, privind codul administrativ și a Legii 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construcții.

În perioada următoare, polițiștii locali vor face verificări și la alte adrese, pentru a se asigura că în Sectorul 5 nu există și alte construcții care au fost amplasate fără autorizații”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Sectorului 5.

Citește și: Piețele din Sectorul 5, pregătite pentru noile restricții

#News