FOTO facebook
FOTO facebook

Edilul Gabriela Firea a dezvăluit, pe pagina de Facebook, că una dintre cele mai îndrăgite artiste, Ramona Bădescu, a donat Primăriei Capitalei măști de protecție și ouă de ciocolată, care au fost distribuite în centrele sociale și de carantină. Gestul artistei românce, care trăiește de foarte mulți ani în Italia, a surprins-o plăcut pe Gabriela Firea, mai ales că orice ajutor este binevenit în această perioadă grea.

„Multumesc, Ramona Badescu! O artista indragita de romani care traieste de multi ani in Italia. In aceasta perioada grea, a venit in sprijinul medicilor si copiilor din tara.

Ramona Bădescu, donație pentru București

Multumesc inca o data tuturor celor care dau dovada de solidaritate fata de semenii lor in aceasta perioada atat de dificila si aleg sa dea o mana de ajutor sau sa doneze echipamente medicale, hrana, imbracaminte sau carti celor care au nevoie de acestea.

Ramona Bădescu, membră a Asociației Românilor din Italia, a donat Primariei Capitalei măști de protecție și ouă de ciocolată, iar Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti le-a distribuit in centrele sociale si de carantina administrate de Primaria Municipiului Bucuresti.

Este un gest emotionant, mai ales ca Ramona Badescu este alaturi de romani, desi traieste de multi ani in Italia! Ii multumesc inca o data, si doresc multa sanatate, rabdare si incredere atat romanilor din Italia cat si italienilor atat de incercati de pandemia de coronavirus!”, a scris edilul Capitalei.

#NEWS