Nadine a urmat cinci ani de terapie pentru ca fiul ei să aibă parte de o copilărie fericită

Foame, umilințe, bătăi, frici - cam așa ar putea fi descrisă copilăria lui Nadine

Foto: preluare Playtech.ro

Cu toate că asta s-ar putea crede, Nadine nu a avut o viață ușoară. Cel mai bun exemplu este reinventarea acesteia, la 44 ani. Cititorilor noștri care au aflat încă le spunem că artista și-a dat și luat BAC-ul la vârsta de 44 ani. Cu alte cuvinte, Nadine a dovedit că niciodată nu este prea târziu pentru a face ceea ce îți dorești sau, după caz, ceea ce trebuie. În plus, cântăreața de la „Școala Vedetelor” a promis că nu se va opri aici, ci va continua cu următorul pas logic în educația ei, facultatea.

Însă articolul de astăzi nu este despre studiile artistei, ci despre alte alegeri făcute de aceasta, cu privire la copilul său. Mai exact, conform propriilor declarații, Nadine a făcut tot posibilul pentru ca istoria să nu se repete.

Nadine a mărturisit că nu ar fi avut parte de o copilărie prea fericită, bătăile, umilințele și foamea fiind la ordinea zilei. Și cum „așchia nu sare departe de trunchi”, aceasta și-a dorit ca traumele să nu o acapareze și istoria să nu se repete, astfel că a apelat la terapie înainte de a-l aduce pe lume pe Noah, pentru a se asigura că va fi în „deplinătatea facultăților” atunci când va decide să aducă pe lume un alt suflet.

Nadine a făcut 5 ani de terapie pentru ca Noah să aibă parte de o copilărie diferită de a ei

„Deoarece eram conștientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, înainte de a face copilul am ales să intru în terapie. Am stat în terapie 5 ani. Când copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja “curățenia” (în mare parte). Terapia m-a ajutat să nu-l bat, să nu-i spun că e prost, că nu poate, că mai bine nu se năștea, că nu e în stare de nimic și alte lucruri bolnave pe care bieții copii nu au nicio vină să le audă, și care le modifică personalitatea în moduri dureros de observat. Când îmi vine valul de nervi și simt să spun lucruri, știu de unde vin… știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie, și, evident, știu cum să mă dezamorsez. Ura pe care o revărsăm asupra copiilor noștri este, de fapt, o ură îndreptată înspre o situație din trecut, o persoană din trecut, despre care puii noștri nu au habar, darămite să mai și sufere din aceasta cauză. Să ne căutam, să ne vindecăm, să ne reparăm, pentru că altfel perpetuăm la nesfârșit dureri și suferințe pe care nimeni nu le merită”, s-a confesat Nadine, pe pagina ei de Facebook, citată de Click.ro.

Citește și: Incredibil. Ultimul „permis” al lui Radu Beligan, la vânzare pe un site de „ocazii”