Nadine a luat BAC-ul cu brio! Un exemplu de ambiție

Nu se oprește aici și vrea să își continue studiile

Nadine, frumoasa de la „Școala Vedetelor”, emisiunea cu care mulți am crescut, a trecut de examenul maturității, dat la maturitatea sa, la 44 de ani. De apreciat nu doar faptul că a ales să fie un exemplu pentru fiul său, dar notele cu care a luat Bacalaureatul ar stârni invidie pe cei „mici” care nu au altceva de făcut decât să învețe. Mai mult, aceasta nu se oprește aici și vrea să continue și cu studiile superioare, mergând spre psihologie.

„M-au extenuat emoţiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până în 20 de ani, când sunt nervii mai tari”, a declarat Nadine, pentru impact.ro, citată de Viva.

Cu note foarte bune pentru cineva care a revenit pe băncile școlii la 38 de ani, Nadine a obținut 9,70 la Limba și literatura română, 7 la Geografie şi 10 la Sociologie, aceasta a precizat pentru sursa menționată că subiectele au fost ușoare și frumoase.

„Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie.De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie”, a declarat Nadine.

Vedeta a spus că nu se oprește la nivelul de liceu și își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de psihologie, cel mai probabil una la care cursurile să se poată face de la distanță. „Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut. Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez”, a spus vedeta pentru Fanatik.

Nadine, un mariaj de succes

S-a căsătorit la maturitate, când știa care îi sunt așteptările, dar mai ales știa ce vrea de la ea și de la partener. „Când m-am măritat, știam că în timp, tot ce simt pentru el, soțul/ iubitul se va transforma în altceva. Știam, deoarece nu m-am măritat de la 20 de ani, fără să am habar pe ce lume trăiesc. Când monotonia s-a instalat, în loc să-i reproșez lui Apostolescu că nu-mi mai zice, că nu-mi mai face, mi-am suflecat mânecile și m-am reorientat către mine și către familie. Am luat punctul de concentrare de pe el și “neputințele” lui, cât și de pe starea mea de… plictis”, mărturisea Nadine, în urmă cu ceva vreme. Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu și au împreună un băiat, Noah, pentru care vrea să fie un model, acesta fiind de altfel și motivul pentru care s-a întors la școală.

Citește și: Nadine dă BAC-ul la 44 ani! Visul de a avea o diplomă, pe cale să i se împlinească