Nadine dă BAC-ul la 44 ani! Visul de a avea o diplomă, pe cale să i se împlinească

Artista vrea să fie un exemplu pentru copilul ei

Foto: preluare Playtech.ro

Cunoscută, în trecut, pentru „Școala Vedetelor” și pentru o emisiune de umor pe care a prezentat-o la PRIMA TV, Nadine se pregătește acum, la 44 ani, să susțină, în sfârșit, examenul de Bacalaureat și să obțină o diplomă.

Nadine s-a pregătit temeinic pentru examenul de BAC!

După 5 ani de liceu la fără frecvență, Nadine susține, zilele acestea, examenul de Bacalaureat. „Au trecut cinci ani ca vântul şi ca gândul. De aceea îndemn pe oricine nu şi-a terminat şcoala să se întoarcă, să o ia de unde a lăsat-o, pentru că trece repede şi pentru că merită…”, a scris Nadine, pe pagina ei de Facebook.

Putem spune că aceasta este de apreciat pentru că își dorește să îşi depăşească condiţia și să repare greșelile din trecut.

„Pentru mine, frumuseţea acestui moment are şi un simbolism aparte, şi anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/repara o bucată din viaţa sa, aşa încât să îi fie mai bine pe mai departe şi, totodată, să poată face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neaşteptat, această zi a fost încununată de prezenţa, în faţa liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuţa Cornelia Drondoe, şi a directorului liceului unde am terminat şcoala. Aceşti oameni au venit la prima oră la locaţia examenului şi au aşteptat acolo cu emoţii, până a ieşit fiecare elev de-al lor din examen, pentru ca elevii să îi ştie alături. ”, a mai scris Nadine, pe pagina sa de Facebook, conform Click.ro, adăugând că luni, când a început examenul, artista a trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața acesteia.

Nadine a învățat, în ultima vreme, alături de fiul acesteia, Noah (10 ani). Cu toate că nu sunt nici de aceeași vârstă și nici în aceeași clasă, Nadine a declarat că își dorește să-i dea acestuia un exemplu, fiind convinsă că numai prin exemplul propriu îți poți convinge copilul că niciodată nu e prea târziu să rezolvi ceea ce nu ai rezolvat la vârsta potrivită.

Citește și: N-a luat Oscar, dar a luat Gopo: „Colectiv” a bifat trei premii aseară