Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, îndrăgită atât pentru vocea sa, cât și pentru părul său, pe care nu ezită să îl etaleze cu mândrie, și-a dezvăluit secretul cu privire la modul în care reușește să îl întrețină.

Într-un tutorial făcut pe canalul său de YouTube, semn că vârsta nu este un impediment să fie foarte activă în mediul online, Maria Dragomiroiu a prezentat pașii pe care îi urmează atunci când își spală părul.

În acest video, Maria Dragomiroiu spune că înainte de a se spăla pe cap își descurcă bine părul. „Toată lumea este interesată să vadă cât de greu sau de ușor este să speli un păr lung așa ca al meu. M-am pieptănat, ca să iau tot părul mort și să îl pun deoparte, să îl fac gogoșică cum știți că îl fac întotdeauna. Prima dată dau cu apă pe el. Pun un lighean în cadă, pun apa, nu foarte fierbinte. Pun și puțin șampon, ca să se facă puțină spumă”, explică artista.

Maria și pașii pentru părul lui Rapunzel

În descrierea tutorialului, artista a menționat acești pași, astfel: 1. Pieptănat părul; 2. Spălat prima dată; 3. Spălat a doua oară (la fel); 4. Clătit părul bine cu dușul; 5. Clătit părul în lighean o dată; 6. Clătit părul în lighean a doua oară; 7. Pus balsam în lighean, omogenizat cu puțină apă, se umple trei sferturi ligheanul cu apă și se trece părul prin acest amestec, până simți că a intrat peste tot; 8. La apreciere, se mai poate pune o dată apă în lighean și se mai trece părul de câteva ori, dacă este prea moale (cum se dorește); 9. Urmează storsul părului în prosop, care este foarte important și spectaculos prin: „morișcă” se învârte capul la dreapta de 5 ori și la stânga de 5 ori, se înfășoară (rulează) părul în prosop și se stoarce , se mai învărte încă o dată, se rulează în prosop și gata.

Maria Dragomiroiu are propriul canal de YouTube unde postările sale sunt urmărite de aproape 30.000 de fani.

Citește și: Tora Vasilescu, acuzată că este „tunată”