Bărbații din viața lui Marilyn Monroe

Cea mai cunoscută relație a lui Marilyn Monroe este și singura care nu a fost niciodată oficializată în vreun fel

Marilyn Monroe a rămas un simbol al frumuseții chiar și acum, la 59 de ani de la decesul acesteia. Toate femeile și-au dorit, timp de decenii întregi, să fie ca ea. Cel mai bun exemplu în acest sens este chiar cântăreața Madonna care, la începuturile carierei acesteia, obișnuia să adopte un look a la Marilyn Monroe, adaptat anilor 1980.

Însă cine a fost cu adevărat Marilyn Monroe?

Născută sub numele de Norma Jeane Baker, în data de 1 iunie 1926, Marilyn Monroe a reușit să devină cea mai iubită actriță a tuturor timpurilor. Și pentru că frumusețea acesteia era ieșită din comun, este de la sine înțeles că mulți bărbați, mai mult sau mai puțin importanți, au visat în secret (sau nu) la aceasta.

Însă câți bărbați au reușit să o cucerească, cu adevărat, pe divă? Iată o întrebare la care vom primi răspuns în cele ce urmează!

Marilyn Monroe a fost căsătorită de trei ori, prima dată la vârsta de numai 16 ani, cu Jim Dougherty. Căsătoria celor doi s-a încheiat după numai patru ani, din motive necunoscute. Cu toate astea, Monroe ar fi spus, la un moment dat, că acea căsătorie ar fi fost bazată pe interes. Nu știm însă al cui a fost interesul.

Ulterior, Marilyn a intrat într-o relație cu Howard Hughes, relație care i-a deschis actriței uși care până atunci stăteau închise. În cele din urmă, aceasta a început să fie curtată de celebrul jucător de baseball, Joe DiMaggio, cu care s-a și căsătorit după doi ani. Se pare că DiMaggio a suportat cu greu concurența, așa că a decis, la un moment dat, să divorțeze de artistă. Chiar și așa, chiar și după moartea acesteia a continuat să o iubească, ducându-i flori la mormânt în mod regulat.

În 1956, Monroe se căsătorea din nou, de data aceasta cu scriitorul Arthur Miller, cel care reușea să o vrăjească pe actriță cu mintea lui ageră. Nici această căsătorie nu avea să dureze foarte mult, întrucât în 1961, cei doi divorțau.

Poate cea mai cunoscută relație a lui Marilyn Monroe este și singura care nu a fost confirmată niciodată în mod oficial, cea cu John F. Kennedy. Aventura celor doi ar fi început odată cu celebrul moment în care Marilyn a cântat, la Madison Square Garden, memorabilul refren „Happy Birthday, Mr. President”, informează WOWbiz.

Citește și: Cum arătau cele mai iubite vedete în copilărie