Actorul Ryan Grantham, condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea mamei

El s-a aflat în arest în ultimii doi ani și jumătate.





Actorul canadian Ryan Grantham a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a recunoscut că și-a omorât mama, Barbara Waite, în 2020, potrivit digi24.ro.

Grantham s-a aflat în arest în ultimii doi ani și jumătate, unde a participat la un program de sănătate mintală

Avocații săi au susținut, în timpul procesului, că tânărul suferea de anxietate depresie clinică, dorind să se sinucidă înainte de a-și ucide mama. Actorul canadian nu va putea fi eliberat condiționat în primii 14 ani de inchisoare pe viață. Tânărul de 24 de ani, care l-a interpretat pe Jeffery Augustine în drama pentru adolescenți „Riverdale”, a fost condamnat de Curtea Supremă din Columbia Britanică, Vancouverm, după ce a recunoscut în fața instanței că și-a împușcat mama în ceafă în timp ce ea cânta la pian, în casa lor.

Într-un videoclip realizat cu camera lui Go-Pro după crimă, actorul a filmat corpul mamei sale în timp ce a spus: „Am împușcat-o în ceafă. În clipele de după, ea ar fi știut că sunt eu”. Actorul a băut bere și a fumat marijuana ore întregi după crimă,  după care a dus în mașină trei pistoale, muniție și 12 cocktail-uri Molotov, dar și obiecte necesare pentru camping. Actorul avea asupra lui și o hartă cu traseul către reședința Rideau Cottage a premierului Trudeau.

Grantham: „Mi-am ucis mama”

 El a condus aproximativ 200 de kilometri spre est, până în orașul Hope, după care s-a întors și s-a dus la o secție de poliție din Vancouver, unde i-a spus unui ofițer: „Mi-am ucis mama”. În timpul procesului, Grantham a mai declarat că, înainte de a se preda, s-a gândit să comită un act de violență în masă la Podul Lions Gate din Vancouver, sau la Universitatea Simon Fraser, unde a fost student. Tânărul a jucat în serialul „Riverdale” în 2019, a apărut în drama fantastică „Supernatural”, precum și în filmul din 2010 „Diary of a Wimpy Kid”.

Terapia pe bază de transplant fecal ar putea fi aprobată de FDA în viitorul apropiat