Horoscop azi, sâmbătă 24 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul ceresc principal al zilei este redat de opoziția lui Venus de pe Fecioară cu Neptun, în retrogradare, de pe Pești. Acest unghi astral ne vorbește de: confuzie, indolență, hedonism, înșelăciune, hipersensibilitate, amăgire și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai iluzorii, astăzi va trebui să ne arătam cumva mai serioși, ponderați, raționali, pragmatici și disciplinați.

BERBEC

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai tânără! Puteți reliefa și o stare psihică cumva mai neașezată, tulburată.

TAUR

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculații financiare! Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie. Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Nu luați decizii majore sub raport profesional!

RAC

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare, în discurs. Din păcate, puteți reliefa și o judecată cumva mai tulburată!

LEU

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante, fiind necesar să fiți ceva mai moderați și chibzuiți cu banii! Totodată, vi se mai arată și un risc mai semnficativ de incidente sau accidente cumva mai ciudate, așadar fiți ceva mai atenți!

FECIOARĂ

Astrele vă arată cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili în plan afectiv! Căutați să nu faceți o dramă din problemele acestei zile! Nu aveți, mai sub nici o formă, o perioadă pozitivă pentru afaceri mai importante!

BALANȚĂ

Cam nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Puteți avea parte și de unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite, aproape exotice.

SCORPION

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente cumva mai stranii, neobișnuite! Nu este o zi de bun augur pentru activități speculative majore!

SĂGETĂTOR

Puteți atrage adversitatea un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați și în relația cu șefii, cu superiorii! În familie vă puteți lovi de unele circumstanțe destul de turbulente!

CAPRICORN

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Fiți ceva mai clari și mai tranșanți în comunicare!

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă cumva mai dedați exceselor și patimilor romantice! Vi se preconizează și o tendință de îndatorare financiară semnificativă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii! Încercați să vă dezvoltați niște talente de ordin practic!

PEȘTI

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi destul de dificilă și complicată în viața de cuplu, maritală! Totodată, astrele vă arată și cumva mai hipersensibili, oscilanți, agitați, visători și idealiști!

Horoscop HashtagNews