Anamaria Prodan și Laurențiu, pe vremea când relația lor era bună (Instagram)

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost implicați într-un conflict violent care a avut loc la Snagov, în urma căruia au ajuns la secția de poliție. Cei doi se află în plin proces de divorţ, potrivit romaniatv.net.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov, antrenorul susţinând că ar fi fost lovit de către Anamaria, în timp ce impresara ar fi spus că ea ar fi fost agresată

Anamaria Prodan a dat declarații după ieșirea de la secția de poliție, afirmând că nu este prima dată când are loc un asemenea incident. Impresara susține că Reghecampf se afla sub influența băuturilor alcoolice, amenințând-o că îl ia pe Bebeto, băiatul lor, cu forța. Anamaria Prodan susține că oamenii legii nu se implică pentru rezolvarea conflictelor familiale, nefiind prima dată când ea depune plângere împotriva soțului ei.

„Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată. În ţara asta, dacă eşti persoană publică, eşti apărată, legea nu-şi face treaba cum trebuie. Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu mai ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrităţi. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă şi să vină poliţia şi să îşi dea seama că au greşit că nu au luat prima dată măsuri. A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţa pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie.

Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda doi, pentru că a intrat în casă prin efracţie. Îmi doresc acest divorţ mai mult decât orice pe pământul ăsta”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns urgent în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii penală făcută de Anamaria Prodan, privind sustragerea bunurilor comune ale familiei

Cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, pe data de 28 septembrie, la Tribunalul Buftea. Anamaria Prodan a afirmat că s-a săturat să facă deliciul presei de atâția ani, lucru pe care Reghe nu îl realizează pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiască o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Impresara speră să rezolve cât mai repede problemele familiei, susținând că se roagă de mult timp de Reghecampf să termine circul mediatic.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul. Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a declarat Anamaria Prodan.

Actorul Ryan Grantham, condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea mamei