Neamț. Angajat la Ambulanţă, descoperit carbonizat, în propria maşină

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Roman.

Politie
Politie sursa foto pixabay

Un ambulanţier a fost găsit carbonizat, în propria maşină, într-o pădure din Neamț. Soţia îl dăduse dispărut, cu puţin timp înainte, la 112. O descoperire macabră a fost făcută în afara localității Stejaru, potrivit stiripesurse.ro.

Oamenii legii au identificat un autoturism ars cu un trup carbonizat în interior. Victima este un bărbat de 55 de ani din Roman.

Bărbatul lucra ca ambulanțier și se pare că acesta și-ar fi dat foc în mașină. „La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.”, a transmis Poliția Neamț.

Dispariția bărbatului fusese semnalată de către soția sa în aceeași zi, la aproximativ ora 11.oo, fiind solicitat ca evenimentul să nu fie mediatizat. Polițiștii fac investigații amănunțite sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, scopul fiind acela de a determina circumstanțele exacte și cauzele care au condus la acest deznodământ tragic. Regele Charles, prezent la slujba de Paşte de la capela Castelului Windsor